םיחולמ
מחמצת שאור בסיסית
לחם שאור מלא וגרעיני חמנייה
בצק פוקאצ'ה
כריך גבינת כפירה
סלט עלי פוקצ'וי תותים ולחם
פוקאצ'ה כפרית
םיקותמ
חטיף רק טוב
ביסקוטי פירות יבשים
Facebook
םינוכתמ
תומר שמח לשתף אתכם באהבתו לאפיה ולבישול. המתכונים נועדו למי שרוצה לגלות את יכולותיו במטבח, ולהנות משמחת האוכל הביתי. כל זאת ללא פחד מהכנת לחמים, בצקים ושאר פינוקים.
םויה םחל
תושדח
םיפיט
להנאה מושלמת מלחם שאור- חימום בתנור בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 12-14 דקות, יעשה בו פלאים וישיב לו את טריותו.